24ο Πανελλήνιο Θεματικό Συνέδριο Εντατική Θεραπεία & Επείγουσα Ιατρική

Χρήσιμες Πληροφορίες

Το 24ο Πανελλήνιο Θεματικό  Συνέδριο Εντατικής Θεραπείας & Επείγουσας Ιατρικής του Ινστιτούτου Μελέτης Βαριάς Νόσου, με τίτλο «Οξείες & Επείγουσες καταστάσεις», θα πραγματοποιηθεί στις 15-17 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα, σε συνεργασία με τις Μ.Ε.Θ. των Γενικών Νοσοκομείων Λάρισας, ΓΟΝΚ ‘’ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ’’, Ν.Ι.Μ.Τ.Σ..

Τόπος Διεξαγωγής

Ξενοδοχείο Crowne Plaza

Μιχαλακοπούλου 50
11528, Αθήνα
Τηλ: 210 727 8000
https://www.cpathens.com

Τόπος - Γλώσσα Συνεδρίου

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική.

Τα κλινικά Φροντιστήρια, θα πραγματοποιηθούν (ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 14:00 έως 17:00 και 17:00 έως 20.00, στο Αμφιθέατρο ΓΟΝΚ ‘’ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ’’. Θα ακολουθήσει υβριδική διεξαγωγή του Συνεδρίου τις ημέρες 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Εγγραφές

Όλες οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας: https://www.events-free-spirit.gr/24o-pan-synedrio-entatikis-therapeias/forma-symmetoxis

Η εγγραφή για όλους τους Ιατρούς, λοιπούς Επαγγελματίες Υγείας,  είναι 100,00€ με Φυσική Παρουσία και 50,00€ για Διαδικτυακή Παρακολούθηση. Για τους φοιτητές είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η εγγραφή περιλαμβάνει:

  • Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος
  • Βεβαίωση παρακολούθησης για όλους τους συμμετέχοντες
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης με είκοσι δύο (22) Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (C.M.E. Credits) για ιατρούς & με δέκα πέντε (15) Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης (από την Ε.Ν.Ε.) για νοσηλευτές (εφόσον έχει καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης)
  • Το βιβλίο του Συνεδρίου
Τα κλινικά Φροντιστήρια, θα πραγματοποιηθούν (ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ) την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στις 14:00 έως 17:00 και 17:00 έως 20.00, στο Αμφιθέατρο ΓΟΝΚ ‘’ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ’’.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

  • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω VIVA.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (διαθέσιμος τρόπος πληρωμής μέχρι την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5072 045 459 852
ΙΒΑΝ: GR98 0172 0720 0050 7204 5459 852
SWIFT CODE: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Ι. ΒΟΥΤΣΑΣ - Α. ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΠΕ

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: vfelekou@free-spirit.gr .

Παρακαλούμε σημειώστε πως σε περίπτωση που η πληρωμή της εγγραφής δεν έχει ολοκληρωθεί έως την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 η εγγραφή θεωρείται άκυρη.

Live Streaming

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ο ακόλουθος: https://www.events-free-spirit.gr/24o-pan-synedrio-entatikis-therapeias/live-streaming

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου. Μετά τη λήξη του συνεδρίου θα αποσταλούν σχετικές οδηγίες.

Μοριοδότηση

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει μοριοδοτηθεί με είκοσι δύο (22) Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) και με δέκα πέντε (15) μονάδες συνεχιζόμενης νοσηλευτικής εκπαίδευσης για νοσηλευτές/-τριες από την Εταιρεία Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ). Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού με μοριοδότηση έχει κάθε ιατρός ο οποίος έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 60% των ωρών του επιστημονικού προγράμματος. Δορυφορικά συμπόσια και δορυφορικές διαλέξεις δεν μοριοδοτούνται.

Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης θα γίνεται με τη χρήση αναγνωστών γραμμωτού κώδικα (barcode scanners) στις ηλεκτρονικές κονκάρδες των Συνέδρων που συμμετέχουν με φυσική παρουσία και μέσω της πλατφόρμας αναμετάδοσης για τους Συνέδρους που παρακολουθούν μέσω διαδικτύου. Με γνώμονα τα παραπάνω, η αποστολή των πιστοποιητικών θα γίνει ηλεκτρονικά μετά τη λήξη του Συνεδρίου, με την προϋπόθεση συμπλήρωσης του δελτίου αξιολόγησης, το οποίο θα σταλεί ηλεκτρονικά στους συνέδρους μετά τη λήξη του Συνεδρίου.

Πληροφορίες Για Ομιλητές

Για τη σύνδεσή σας στο συνέδριο παρακαλείσθε να διαθέτετε:

  1. Σταθερή και πολύ καλή σύνδεση Internet
  2. Αξιόπιστο hardware laptop/PC (με κάρτα γραφικών, ήχου, μνήμη)
  3. Headset (ακουστικά & μικρόφωνο)

Παρακαλούνται όλοι οι Πρόεδροι - Ομιλητές του Συνεδρίου να τηρήσουν αυστηρά τους χρόνους του προγράμματος προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

 

Ασφάλεια

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή απώλεια οιασδήποτε φύσεως, καθώς επίσης και για οιαδήποτε πιθανή φθορά, απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: vfelekou@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr