25η Επιστημονική Εκδήλωση της ΕΜΕΔΙΠ 2021

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνία Συνεδρίου

Η 25η Επιστημονική Εκδήλωση της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Παθήσεων ΔιαβητικούΠοδιού (ΕΜΕΔΙΠ) θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Ιουνίου 2021 στην Πορταριά, στο Ξενοδοχείο Portaria.


ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ COVID-19

Mε βάση την ΚΥΑ, υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 38197, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

 • Οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία θα πρέπει να προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος δοκιμασίας RT-PCR test ή ταχείας δοκιμασίας αντιγόνου (rapid test) 48 ωρών. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πραγματοποιείται στο χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου ταχεία δοκιμασία αντιγόνου (rapid test) από επαγγελματία υγείας.

 • Οι διοργανωτές τηρούν κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των εγγεγραμμένων στο Συνέδριο ώστε να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση ιχνηλάτησης επαφών επί επιβεβαιωμένου κρούσματος.

 • Δεν επιτρέπεται η παρουσία ορθίων εντός των αιθουσών.

 • Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους (υπάλληλοι, τεχνικοί, ασφάλεια), για τους συνέδρους και για τους ομιλητές.

 • Απαγορεύεται η είσοδος στην αίθουσα σε όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι σύνεδροι ή προσωπικό υποστήριξης του Συνεδρίου.

Τόπος - Γλώσσα Συνεδρίου

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η ελληνική.

Portaria Hotel
ΠΟΡΤΑΡΙΑ 37 011, ΒΟΛΟΣ-ΠΗΛΙΟ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: ΠΗΛΙΟ II
ΤΗΛ: +30 2428090000
ΦΑΞ: +30 2428099066
E-MAIL: info@portariahotel.gr

Εγγραφές

Όλες οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου https://www.events-free-spirit.gr/25i-ekdilosi-emedip-2021/forma-symmetoxis και περιλαμβάνει:

 • Παρακολούθηση του Συνεδρίου
 • Βεβαίωση Συμμετοχής
 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης με μοριοδότηση (για τους γιατρούς εφόσον έχει καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης)
Ειδικευμένοι Ιατροί     (Φυσικη Παρουσία)        248,00 €
Ειδικευόμενοι Ιατροί   (Φυσικη Παρουσία)          62,00 €
Επαγγελματίες Υγείας (Φυσικη Παρουσία)
(Νοσηλευτές, Ποδίατροι, Ποδολόγοι κλπ)             49,60 €

Ειδικευμένοι Ιατροί     (Διαδικτυακή Παρακολούθηση)   50,00 €
Ειδικευόμενοι Ιατροί   (Διαδικτυακή Παρακολούθηση)   40,00 €
Επαγγελματίες Υγείας (Διαδικτυακή Παρακολούθηση) 
(Νοσηλευτές, Ποδίατροι, Ποδολόγοι κλπ)                           40,00 €

Προπτυχιακοί / Μεταπτυχιακοί Φοιτητές                          Δωρεάν

Σημείωση:
Οι συμμετέχοντες (με ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ) είναι απαραίτητο να προσκομίζουν κατάλληλο έγγραφο που θα επιβεβαιώνει την ιδιότητά τους.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η δυνατότητα πληρωμής της εγγραφής σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης

TΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5072 045 776 360
IBAN: GR82 0172 0720 0050 7204 5776 360
SWIFT CODE: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Α. ΜΑΣΤΟΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

ισχύει μέχρι την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 ώρα 17.00. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής αποτελεί η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας στο email: stzanis@free-spirit.gr . Σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφη σας θα απενεργοποιηθεί και δεν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

Live Streaming

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι https://www.events-free-spirit.gr/25i-ekdilosi-emedip-2021/live-streaming

Κονκάρδες Συνερδίου (BADGES)

Οι ηλεκτρονικές κονκάρδες (badges) αποστέλλονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου και είναι απαραίτητες για την είσοδο τόσο στη συνεδριακή αίθουσα όσο και στην έκθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου. Οι κονκάρδες φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode), ώστε να ελέγχεται η είσοδος και η έξοδος από τη συνεδριακή αίθουσα. Η συνολική ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος του Συνεδρίου αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για τη διάθεση των μορίων, σύμφωνα με τις οδηγίες της U.E.M.S., του Π.Ι.Σ. και του Ε.Ο.Φ.


Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Τις βεβαιώσεις – πιστοποιητικά παρακολούθησης θα μπορείτε να τις παραλάβετε μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου: https://www.events-free-spirit.gr/25i-ekdilosi-emedip-2021 από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021. Θα αναρτηθούν σχετικές οδηγίες.

Μοριοδότηση - Πιστοποιητικά Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Το επιστημονικό πρόγραμμα της Εκδήλωσης θα μοριοδοτηθεί με 15 Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού με μοριοδότηση έχει κάθε ιατρός ο οποίος έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 60% των ωρών του επιστημονικού προγράμματος. Δορυφορικά συμπόσια και δορυφορικές διαλέξεις δεν μοριοδοτούνται.
 
Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης θα γίνεται με τη χρήση αναγνωστών γραμμωτού κώδικα (barcode scanners) στις ηλεκτρονικές κονκάρδες των Συνέδρων που συμμετέχουν με φυσική παρουσία και μέσω την πλατφόρμας αναμετάδοσης για τους Συνέδρους που παρακολουθούν μέσω διαδικτύου.

Πληροφορίες Για Ομιλητές

Για τη σύνδεσή σας στο συνέδριο παρακαλείσθε να διαθέτετε:

 1. Σταθερή και πολύ καλή σύνδεση Internet

 2. Αξιόπιστο hardware laptop/PC (με κάρτα γραφικών, ήχου, μνήμη)

 3. Headset (ακουστικά & μικρόφωνο)

Παρακαλούνται όλοι οι Πρόεδροι - Ομιλητές του Συνεδρίου να τηρήσουν αυστηρά τους χρόνους του προγράμματος προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

Ασφάλεια

Η Οργανωτική, η Επιστημονική Επιτροπή και η Εταιρία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή απώλεια οποιασδήποτε φύσεως, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πιθανή φθορά, απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail:
Website: www.free-spirit.gr