Πανελλήνιο Συνέδριο Dermatology Hub 2022

Χαιρετισμός

Αγαπητές/οί συνεργάτες,

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Α ́ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική Α.Π.Θ., σε συνεργασία με την Εταιρεία Διάδοσης Ιπποκρατείου Πνεύματος (Ε.Δ.Ι.Π.), διοργανώνουν Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο “Dermatology Hub”, στις 1-4 Δεκεμβρίου 2022, στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Makedonia Palace).

Στο Συνέδριο, το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει θεσμό στο επιστημονικό γίγνεσθαι του κλάδου μας, θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι συνάδελφοι, οι οποίοι θα συζητήσουν όλες τις νέες εξελίξεις και προοπτικές διεθνώς στη Δερματολογία και Αφροδισιολογία. Προς την κατεύθυνση αυτή, το επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει state-of-the-art ενότητες και καινοτόμες παρεμβάσεις με στόχο την ανάδειξη του συνεδρίου στην πρωτοπορία της ειδικότητάς μας και την εδραίωσή του στη συνείδηση των συναδέλφων.

Στην προσπάθειά μας αυτή, καθοριστική θα είναι, για μία ακόμη φορά, η συμβολή σας. Με αυτό το δεδομένο, και με γνώμονα την προσωπική σας ευαισθησία σε θέματα προαγωγής της επιστημονικής γνώσης, περιμένουμε και ευελπιστούμε να σας βρούμε αρωγούς και στο νέο, φιλόδοξο εγχείρημά μας.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Ιωαννίδης
Καθηγητής Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας
Διευθυντής Α ́ Πανεπιστημιακής Κλινικής Α.Π.Θ.
Πρόεδρος Συνεδρίου

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: Lparissi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr