Ημερίδα Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων 2023

Γενικές Πληροφορίες

Ημερομηνία Ημερίδας

H Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων (Ε.Ε.Ε.Λ.) θα πραγματοποιηθεί, μόνο με φυσική παρουσία, στη Θεσσαλονίκη (Ολυμπιακό Μουσείο), την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023.

Τόπος Διεξαγωγής

Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης

Αγ. Δημητρίου & 3ης Σεπτεμβρίου,
54636 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310-968531-2

www.olympicmuseum-thessaloniki.org

Γλώσσα Ημερίδας

Η επίσημη γλώσσα της Ημερίδας είναι η Ελληνική.

Έκθεση Ημερίδας

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα λειτουργεί έκθεση φαρμακευτικών και άλλων προϊόντων.

Ιστοσελίδα Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων

Εγγραφές

Όλες οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ημερίδας
https://www.events-free-spirit.gr/imerida-eeel-2023/forma-symmetoxis


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ Α΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Μέχρι 15 Ιουνίου 2023
Β΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
16 Ιουνίου 2023 - On site
Ειδικευμένοι 20,00 € 20,00 €
 Ειδικευόμενοι 20,00 € 20,00 € 
Νοσηλευτές &
λοιποί Επαγγελματίες Υγείας 
20,00 € 20,00 €
Προπτυχιακοί Φοιτητές &
Μεταπτυχιακοί Φοιτητές
 ΔΩΡΕΑΝ 10,00 € 

Στις τιμές των εγγραφών συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Το κόστος εγγραφής των Επαγγελματιών Υγείας δεν μπορεί να καλυφθεί από φαρμακευτική εταιρία σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΦΕΕ και την εγκύκλιο του ΕΟΦ εκτός από το κόστος εγγραφής των συμμετεχόντων στο επιστημονικό πρόγραμμα.
Οι συμμετέχοντες (Φοιτητές) είναι απαραίτητο να προσκομίζουν κατάλληλο έγγραφο που θα επιβεβαιώνει την ιδιότητά τους.

Το δικαίωμα συμμετοχής περιλαμβάνει:
  • Παρακολούθηση της Ημερίδας
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Πιστοποιητικό Συμμετοχής με μόρια για τους Ιατρούς, εφόσον έχει καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης
  • Καφέ στη διάρκεια των διαλειμμάτων της Ημερίδας
 
Για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.events-free-spirit.gr/imerida-eeel-2023/forma-symmetoxis. Στη συνέχεια θα λάβετε ένα e-mail με τα στοιχεία της αίτησης που υποβάλατε.

Σε περίπτωση που η εγγραφή γίνει με κατάθεση, παρακαλούμε σημειώστε ότι η δυνατότητα πληρωμής της εγγραφής ισχύει μέχρι την Τρίτη 13 Ιουνίου 2023 και ώρα 17.00

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 5072 045 776 360
IBAN: GR82 0172 0720 0050 7204 5776 360
SWIFT CODE: PIRBGRAA
Δικαιούχος: Α. ΜΑΣΤΟΡΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εγγραφής αποτελεί η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης εντός της συγκεκριμένης προθεσμίας στο e-mail: mlamprou@free-spirit.gr. Σε αντίθετη περίπτωση η εγγραφή θεωρείται άκυρη και δεν θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση.

Κονκάρδες συνεδρίου (badges)

Οι κονκάρδες (badges) παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου κατά την προσέλευση στον συνεδριακό χώρο και είναι απαραίτητες για την είσοδο στη συνεδριακή αίθουσα. Οι κονκάρδες φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode), ώστε να ελέγχεται η είσοδος και η έξοδος από τη συνεδριακή αίθουσα. Η συνολική ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος του συνεδρίου αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για τη διάθεση των μορίων, σύμφωνα με τις οδηγίες της U.E.M.S., του Π.Ι.Σ. και του Ε.Ο.Φ.

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις βεβαιώσεις συμμετοχής και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης μέσω της ιστοσελίδας της Ημερίδας. Μετά τη λήξη της Ημερίδας θα αποσταλούν σχετικές οδηγίες.

Πιστοποιητικά Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Το επιστημονικό πρόγραμμα της Ημερίδας θα μοριοδοτηθεί με οκτώ (8) Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού με μοριοδότηση έχει κάθε ιατρός ο οποίος έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 60% των ωρών του επιστημονικού προγράμματος. Δορυφορικά συμπόσια και δορυφορικές διαλέξεις δεν μοριοδοτούνται.

Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης θα γίνεται με τη χρήση αναγνωστών γραμμωτού κώδικα (barcode scanners) στις κονκάρδες των Συνέδρων.

Πληροφορίες για Ομιλητές

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα λειτουργεί γραμματεία παραλαβής παρουσιάσεων. Η αίθουσα θα είναι πλήρως εξοπλισμένη για παρουσιάσεις μέσω Η/Υ. Παρακαλούνται οι ομιλητές να παραδώσουν την παρουσίασή τους στη γραμματεία παραλαβής παρουσιάσεων τουλάχιστον μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα παρουσίασης της ομιλίας τους. Παρακαλούνται όλοι οι Συμμετέχοντες Πρόεδροι - Ομιλητές της Ημερίδας να τηρήσουν αυστηρά τους χρόνους του προγράμματος προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

Ασφάλεια

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Λ. και η Εταιρία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή απώλεια οποιασδήποτε φύσεως, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πιθανή φθορά, απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: mlamprou@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr