12ο Πανελλήνιο Παιδοπνευμονολογικό Συνέδριο

Χαιρετισμός

Αγαπητές/οί, συναδέλφισσες / συνάδελφοί, φίλες και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά θα ήθελα εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου να σας καλέσω στο 12ο Παιδοπνευμονολογικό συνέδριο, που θα γίνει με φυσική παρουσία, στις 21 έως 23 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα συμμετοχής σε εξ αποστάσεως επιστημονικές συναντήσεις, που μας στέρησαν αλλά και μας δίδαξαν πολλά, θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε από κοντά στην όμορφη Κρήτη, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως αυτά έχουν οριστεί από την πολιτεία.

Στο συνέδριό μας θα συμμετέχουν αρκετοί διακεκριμένοι συνάδελφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους οποίους θα μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες σε ένα γόνιμο επιστημονικό διάλογο.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει κλινικά φροντιστήρια, ομιλίες αλλά και τις καθιερωμένες πλέον συνεδρίες στα αγγλικά, την τελευταία ημέρα του συνεδρίου, από μέλη της ERS Paediatric Assembly.

Mε την πεποίθηση ότι θα συνεχίσουμε την παράδοση της οργάνωσης ενός συνεδρίου υψηλού επιστημονικού επιπέδου, ελκυστικού για όλους τους συναδέλφους, σας περιμένουμε με χαρά στο Ηράκλειο.

Με εκτίμηση
Εμμανουήλ Παρασκάκης
Aν Kαθηγητής Παιδιατρικής Παν. Κρήτης
Πρόεδρος της Ελληνικής Παιδοπνευμονολογικής Εταιρείας

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: alebesi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr