20ο Ετήσιο Συνέδριο «Παχυσαρκίας - Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής»

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Σας καλωσορίζουμε στην Αθήνα και διαδικτυακά, για το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Ελέγχου Λοιμώξεων το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA στις 8 - 10 Οκτωβρίου 2021.
 
Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, γεμάτη από προκλήσεις δημόσιας υγείας που έφερε μαζί της η πανδημία COVID-19, η ανάγκη συγκέντρωσης για επανεκκίνηση της επιστημονικής κοινότητας που ασχολείται με την πρόληψη και τον έλεγχο των λοιμώξεων γίνεται ακόμη πιο έντονα αναγκαία.
 
Παρά το γεγονός ότι οι νέες παραλλαγές του ιού SARS- CoV -2 μας προβληματίζουν ιδιαίτερα πιστεύουμε ότι θα πληρούνται όλες οι απαιτούμενες προϋποθέσεις τον επόμενο Οκτώβριο για να μπορέσουμε να οργανώσουμε ένα ασφαλές συνέδριο με φυσική παρουσία σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα ενώ ταυτόχρονα θα δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης για τους αγαπημένους συναδέλφους που δεν θα μπορούν να είναι κοντά μας.
 
Η Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου, έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για την κατάρτιση ενός επιστημονικού προγράμματος που θα καλύπτει πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα για την πρόληψη και τον έλεγχο των παραδοσιακών λοιμώξεων και της μικροβιακής αντοχής στην εποχή της COVID-19, εξελίξεις στην ιολογία, παθογένεια, εργαστηριακή διερεύνηση, διάγνωση της λοίμωξης από SARS-CoV-2, νεότερα στοιχεία για τα εμβόλια και την αποτελεσματικότητά τους. Ταυτόχρονα θα προσεγγιστούν θέματα ποιότητας και ασφάλειας της παρεχόμενης φροντίδας, συνεργασιών, κουλτούρας, δεσμεύσεων της διοίκησης, Infodemics και πολλά άλλα στοχεύοντας το συνέδριο να προσφέρει και πάλι ένα μοναδικό φόρουμ στους συμμετέχοντες για ανταλλαγή πολύτιμων γνώσεων και εμπειριών.
 
Διατηρώντας στοιχεία που οδήγησαν σε επιτυχία τα προηγούμενα συνέδρια της ΕΕΕΛ όπως οι στρογγύλες τράπεζες, τα debates, τα forum, τα κλινικά φροντιστήρια ευελπιστούμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα και τη φετινή χρονιά με τη θεματολογία που θα αναπτύξουν οι καταξιωμένοι εισηγητές μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας.
 
Με μεγάλη χαρά και προσμονή λοιπόν το ΔΣ της ΕΕΕΛ, η Οργανωτική και Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου απευθύνουμε πρόσκληση σε όλους εσάς και ευελπιστούμε στην αθρόα συμμετοχή σας που αποτελεί προϋπόθεση για την επιτυχία του.
 


    Η Πρόεδρος του Συνεδρίου                    O Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής
& Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Λ.                       & Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΕΕΛ                                                          
                Α. Καραΐσκου                                                              Γ. Σαρόγλου

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: alebesi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr