1η Συνάντηση Ομάδας Δέρματος ΕΕΑΚΑ 2022

Χαιρετισμός

MHNYMA ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ Ε.Ε.Α.Κ.Α.

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ε.Ε.Α.Κ.Α. σας καλωσορίζει σε έναν νέο θεσμό των ομάδων εργασίας που εγκαινιάζεται με το σεμινάριο της ομάδας δέρματος στην Αράχωβα.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της ομάδας δέρματος για την μεταξύ τους άψογη συνεργασία στην κατάρτιση του επιστημονικού προγράμματος.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών, μας κάνει χαρούμενους και σίγουρους για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ζωή Δεμέστιχα
Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας
Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ε.Ε.Α.Κ.Α.)
ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΙΑΣ Ε.Ε.Α.Κ.Α.


Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Με χαρά σας προσκαλούμε στις εργασίες της 1ης συνάντησης  της Ομάδας Εργασίας Δέρματος της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας,  που θα λάβουν χώρα στο ξενοδοχείο Anemolia στην Αράχωβα από 1 έως 3 Απριλίου 2022.

Μέσω αυτής της συνάντησης πρόκειται να αναδειχτεί η θεματική «Αλλεργιολογία: το δέρμα στο επίκεντρο». Σε μια προσπάθεια να προσεγγιστούν τα δερματικά αλλεργικά νοσήματα, τόσο από την σκοπιά της βασικής ανοσολογίας και έρευνας, όσο και από την πρακτική της καθημερινής κλινικής πράξης, ο ιστός των εργασιών του επιστημονικού προγράμματος συνυφαίνεται με την ακόλουθη σύγχρονη παραδοχή : το δέρμα αποτελεί ένα σύνθετο και παράλληλα σπουδαίο ανθρώπινο όργανο. Αυτό οφείλεται αφενός στην επιφάνεια που καλύπτει, αφετέρου στον ρόλο της διεπαφής που αυτό αναλαμβάνει ανάμεσα στον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον.  Συνεπώς, αυτή η προσέγγιση υποδεικνύει το δέρμα ως αναντικατάστατο!

Θα θέλαμε  να σας ευχαριστήσουμε  για την άμεση και ειλικρινή σας ανταπόκριση  σε αυτήν την πρώτη μας συνάντηση,  με την ευχή να ευοδωθούν όλοι  οι επιστημονικοί στόχοι και να μας δοθεί ύστερα από πολύ καιρό η δυνατότητα να αλληλεπιδράσουμε δια ζώσης ανταλλάσσοντας επιστημονικές γνώσεις και εμπειρίες.

Καλή αντάμωση στην Αράχωβα!

Συντονίστρια εκ μέρους της Ε.Ε.Α.Κ.Α.
Στεφανάκη Ευθαλία

Μέλη
Δουλαδίρης Νικόλαος
Κουλίας Χριστόφορος
Κωνσταντίνου Γεώργιος
Λεφούσης Χρήστος
Λιάπης Χρυσοβαλάντης
Φαρμάκας Νικόλαος
Ψαρρός Φώτιος

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: mathanasainas@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr