21ο Ετήσιο Συνέδριο «Παχυσαρκίας - Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής»

Χαιρετισμός

saxeda_2022
Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Εκ μέρους του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ), έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στο 21ο Ετήσιο Συνέδριο της Εταιρείας μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Αθήνα. Το Συνέδριο, σύμφωνα με τα ισχύοντα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα για φυσική παρουσία προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων στο χώρο του Συνεδρίου και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση.

Η Εταιρεία μας, μέλος της World Obesity, με γνώμονα την διεπιστημονικότητα, επιδιώκει να προβάλλονται οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα των διαφορετικών Ιατρικών ειδικοτήτων που εμπλέκονται στη θεραπεία της Παχυσαρκίας, των Μεταβολικών Νόσων και του Σακχαρώδη Διαβήτη, των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής και των Νοσημάτων που σχετίζονται με τη Διατροφή.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση εμπλουτίστηκε τα τελευταία χρόνια με τη συνεργασία και άλλων Ιατρικών Εταιρειών και Πανεπιστημιακών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Στρογγυλά Τραπέζια, Διαλέξεις σε θέματα αιχμής και Συζήτηση με τους Ειδικούς για την Παχυσαρκία και τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Στόχος μας είναι η συμμετοχή και ουσιαστική συμβολή στην ποιοτική επιστημονική και επαγγελματική συνεχιζόμενη εκπαίδευση όλων μας.

Σας περιμένουμε με χαρά, γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και άλλους επαγγελματίες υγείας, για μια εποικοδομητική και χρήσιμη ανταλλαγή εμπειριών, γνώσεων και ιδεών. Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνουμε στους νεότερους συναδέλφους μας, οι οποίοι με περισσότερη γνώση και ευαισθησία θα προασπίσουν αποτελεσματικότερα την υγεία των ασθενών μας.


Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος της ΕΠΑΜΕΔΙ
Γεώργιος Πανοτόπουλος

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: nchatzoglou@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr