22ο Ετήσιο Συνέδριο «Παχυσαρκίας - Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής»

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής (ΕΠΑΜΕΔΙ), έχω την τιμή να σας προσκαλέσω στο 22ο Ετήσιο Συνέδριο της Εταιρείας μας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2022  στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑ στην Αθήνα.

Η Εταιρεία μας, μέλος της World Obesity, με γνώμονα την διεπιστημονικότητα, επιδιώκει να προβάλλονται οι ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα των διαφορετικών Ιατρικών ειδικοτήτων που εμπλέκονται στη θεραπεία της Παχυσαρκίας, των Μεταβολικών Νόσων και του Σακχαρώδη Διαβήτη, των Διαταραχών Πρόσληψης Τροφής και των Νοσημάτων που σχετίζονται με τη Διατροφή.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση εμπλουτίστηκε τα τελευταία χρόνια με τη συνεργασία και άλλων Ιατρικών Εταιρειών και Πανεπιστημιακών Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Στρογγυλά Τραπέζια, Διαλέξεις σε θέματα αιχμής και Συζήτηση με τους Ειδικούς για την Παχυσαρκία και τις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Για πρώτη φορά θα υπάρχει Στρογγυλό Τραπέζι με συμμετοχή και άλλων επιστημόνων, εκτός του  χώρου  της Υγείας, για να καταδειχθεί ότι ο σχεδιασμός των πόλεων, η παραγωγή και η προώθηση των τροφίμων, καθώς και τα επιτεύγματα της βιομηχανίας φαρμάκων, θα συντελέσουν στην πρόληψη και αντιμετώπιση της επιδημίας της Παχυσαρκίας.

Ιδιαίτερη πρόσκληση απευθύνουμε στους νεότερους συναδέλφους μας, οι οποίοι με περισσότερη γνώση και ευαισθησία θα προασπίσουν αποτελεσματικότερα την υγεία των ασθενών μας.

Με φιλικούς και συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος της ΕΠΑΜΕΔΙ
Γεώργιος Πανοτόπουλος

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: vfelekou@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr