32ο Μετεκπαιδευτικό Σεμιναριο Παιδιατρικής 2022

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Η Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της, διοργανώνει όπως κάθε χρόνο το 32ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο Παιδιατρικής.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις στο επιστημονικό πεδίο της Παιδιατρικής καθώς επίσης και η ενημέρωση για την καλύτερη δυνατή πρακτική σε συχνά και καθημερινά θέματα που αντιμετωπίζουν οι Παιδίατροι.

Η θεματολογία είναι επίκαιρη και έγκριτοι επιστήμονες θα αναφερθούν μεταξύ άλλων, σε θέματα όπως τα νεότερα δεδομένα καθώς και εμβόλια για την COVID-19 στα παιδιά, η διαχείριση του ΜΙS-C, η αντιμετώπιση των σπασμών, οι υποχρωμίες του δέρματος στην παιδική ηλικία, παιδί και στοματική υγεία, σακχαρώδης διαβήτης, long - COVID-19 στα παιδιά, λοιμώξεις αναπνευστικού μη οφειλόμενες στον SARS-CoV2, παράγοντες κινδύνου για αιφνίδιο καρδιακό θάνατο σε βρέφη και παιδιά, τροφική αλλεργία στα παιδιά.

Η συνεχιζόμενη επιμόρφωση σε όλο το φάσμα της Παιδιατρικής αποτελεί ουσιαστική συνδρομή στο δύσκολο έργο του Παιδιάτρου για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας των παιδιών και των εφήβων με βάση την τεκμηριωμένη επιστημονική γνώση.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε στο 32ο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Πατρών που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2022.

Η ενεργός συμμετοχή σας θα συμβάλλει στην επιτυχία του Σεμιναρίου.


Με εκτίμηση

Γαβριήλ Δημητρίου

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: dmanti@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr