9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νεογνολογίας 2023

Χαιρετισμός

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας, θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νεογνολογίας που θα διεξαχθεί στις 19-21 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza της Αθήνας.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση και ενημέρωση των μαχόμενων Νεογνολόγων της χώρας σε θέματα που άπτονται της καθημερινής πρακτικής. Η επιστήμη, η ιατρική, η νεογνολογία κάνουν άλματα που συχνά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε. Προκύπτουν συνεχώς νέες επιστημονικές γνώσεις και προκλήσεις.

Έτσι, στο συνέδριο αυτό, θα υπάρξουν συνεδρίες με νεωτερισμούς ως προς τη θεματολογία. Θα ενημερωθείτε για τις νέες τεχνολογίες και το ρόλο τους στα άρρωστα νεογνά, θα μιλήσουμε για την εκπαίδευση στην εξειδίκευση μας και τέλος -κοιτάζοντας μπροστά- θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την εξέλιξη και το «Μέλλον της Νεογνολογίας» στη χώρα μας.

Για το σκοπό αυτό, προσκλήθηκαν ως ομιλητές διακεκριμένοι Νεογνολόγοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που με τη γνώση και την κλινική εμπειρία τους θα απαντήσουν στα  ακαδημαϊκά ερωτήματα που θα τεθούν.

Το συνέδριο της Ελληνικής Νεογνολογικής Εταιρείας αποτελεί παράδοση που την περιμένουμε όλοι μας. Φέτος, μετά από τέσσερα χρόνια, θα έχουμε την ευκαιρία όχι μόνο να ενημερωθούμε για τις εξελίξεις στην εξειδίκευσή μας αλλά και να συναντηθούμε ξανά, να ανταλλάξουμε ιδέες, να συσφίξουμε τις συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες μας, απαραίτητες προϋποθέσεις για την ποιοτική βελτίωση της νεογνολογίας στην Ελλάδα, εκπληρώνοντας τον ουσιαστικό στόχο του συνεδρίου.

Θα είναι μεγάλη η χαρά μας να σας συναντήσουμε στην ιδιαίτερα όμορφη τον Μάιο Αθήνα.
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής

Κοσμάς Σαραφίδης
Καθηγητής Παιδιατρικής-Νεογνολογίας Α.Π.Θ.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: dmanti@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr