Δερματικές Παθήσεις 2022

Χαιρετισμός

Αγαπητές/οι συνάδελφοι,

Έχουν ήδη συμπληρωθεί δύο χρόνια από τότε που εκδηλώθηκε η μεγαλύτερη ιατρική απειλή του τελευταίου αιώνα για ολόκληρη την ανθρωπότητα, με τη μορφή της πανδημίας Covid-19. Δύο χρόνια απωλειών, φόβου και ψυχολογικής κατάρρευσης. Δύο χρόνια, επίσης, με ανυπολόγιστες οικονομικές επιπτώσεις για την παγκόσμια κοινότητα, αλλά και την καθεμία και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Αποτελεί αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι και η χρονιά που διανύουμε δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Όμως η έλευση του καλοκαιριού και η σημαντική υποχώρηση όλων των δεικτών της Covid - 19, δημιουργούν ένα κλίμα αισιοδοξίας και καλλιεργούν προσδοκίες σε όλους μας, τόσο σε ότι αφορά την οριστική αποδρομή της πανδημίας όσο και την αποκατάσταση της ειρήνης σε διεθνές επίπεδο. Και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος είναι κοινός: Η καθημερινότητά μας ν΄ αποκτήσει ξανά νόημα και λαμπερό «χρώμα».

Προς την κατεύθυνση αυτή στοχεύει και το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας Μελέτης Δερματολογικών, Αφροδισιολογικών και Αλλεργιολογικών Παθήσεων (Ε.ΜΕ.Δ.Α.Α.Π.) με τίτλο «Δερματικές Παθήσεις: Παρελθόν, παρόν & μέλλον». Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 30 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2022, σε μια από τις ωραιότερες και πιο ιστορικές πόλεις της Ηπείρου, τα πανέμορφα Ιωάννινα. Η πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού, με τη χιλιοτραγουδισμένη λίμνη Παμβώτιδα και το γραφικό νησάκι της, αποτελεί όχι μόνο κόσμημα για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα, αλλά και μια σύγχρονη πόλη με πλήρεις συνεδριακές υποδομές και εύκολη πρόσβαση τόσο από την Αθήνα όσο και από τη Βόρειο Ελλάδα.

Στο ιδανικό αυτό σκηνικό, πλαισιωμένο από την οροσειρά της Πίνδου και το όρος Μιτσικέλι, μας δίνεται η ευκαιρία να συζητήσουμε και να ενημερωθούμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινή κλινική πράξη, καθώς και για όλες τις νεότερες εξελίξεις στη Δερματολογία - Αφροδισιολογία.

Σας περιμένουμε όλους εκεί! 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Δημήτρης Ρηγόπουλος

Πρόεδρος Ε.ΜΕ.Δ.Α.Α.Π.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: alebesi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr