Σακχαρώδης Διαβήτης 2021

Χαιρετισμός

Σακχαρώδης Διαβήτης δεν σημαίνει απλά ρύθμιση των τιμών της γλυκόζης στο αίμα.

Η πρόληψη και η αντιμετώπιση άμεσων και μακροχρόνιων επιπλοκών, αποτελούν στόχους παράλληλους και ίσως πολύ πιο σημαντικούς.

Στην εποχή του COVID-19, τα άτομα με Διαβήτη εμφανίζουν σοβαρές συννοσηρότητες και απαιτείται συνεργασία μεταξύ πολλών ειδικοτήτων για να επιτευχθεί ευνοϊκό αποτέλεσμα σε κάθε επιπέδου νόσηση. Ας μην ξεχνάμε ότι όταν η πανδημία υποχωρήσει, τα άτομα με Διαβήτη θα εξακολουθούν να χρειάζεται να διατηρούν ευγλυκαιμία, να αντιμετωπίζουν καρδιαγγειακούς κινδύνους, κακοήθειες, νεφρικά, αγγειακά, οφθαλμολογικά και νευρολογικά προβλήματα. Φυσικά εκτός του COVID-19 υπάρχουν σοβαρότερες πάσης φύσεως λοιμώξεις και συννοσηρότητες όπως και το μεγάλο πρόβλημα της παχυσαρκίας και του Διαβητικού ποδιού.

«Η Παθολογία Συνεργάζεται και Περιποιεί τον Διαβήτη», για 5η χρονιά με εκλεκτούς και διακεκριμένους όπως πάντα ομιλητές, ανιχνεύει επίκαιρα θέματα, ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις, εκπαιδεύει πρακτικά και συζητά διαπραγματευόμενη σφαιρικά τα πολλαπλά ιατρικά και ψυχολογικά προβλήματα που αφορούν τα άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη.

 

 

Αντώνιος Λέπουρας
MD, Παθολόγος - Διαβητολόγος,
Διευθυντής Παθολογικής - Διαβητολογικής Κλινικής & Διαβητολογικού Κέντρου,
Metropolitan General

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: Lparissi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr