Διημερίδα Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής «Σύγχρονα Παιδιατρικά Προβλήματα»

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνία Διεξαγωγής

Η Διημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Παιδιατρικής θα πραγματοποιηθεί, με φυσική παρουσία, στις 20-21 Απριλίου 2024 στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Αμαλία).

Συνεδριακός Χώρος

Ξενοδοχείο Αμαλία
Αιθουσα Camelia (Ημιώροφος)

Αμαλίας 10, Αθήνα
105 57, Ελλάδα
Τηλ.: 2103237300

Έκθεση

Κατά τη διάρκεια της Διημερίδας θα λειτουργεί έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων.

Κονκάρδες Συμμετεχόντων (BADGES)

Οι κονκάρδες (badges) παραδίδονται από τη Γραμματεία της Διημερίδας κατά την προσέλευση στον χώρο και είναι απαραίτητες για την είσοδο τόσο στη συνεδριακή αίθουσα όσο και στην έκθεση, καθ’ όλη τη διάρκεια της Διημερίδας. Οι κονκάρδες φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode), ώστε να ελέγχεται η είσοδος και η έξοδος από τη συνεδριακή αίθουσα. Η συνολική ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για τη διάθεση των μορίων, σύμφωνα με τις οδηγίες της U.E.M.S. και του Π.Ι.Σ.

Μοριοδότηση

Το επιστημονικό πρόγραμμα της Διημερίδας θα μοριοδοτηθεί με Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού με μοριοδότηση έχει κάθε ιατρός ο οποίος έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 60% των ωρών του επιστημονικού προγράμματος. Δορυφορικά συμπόσια και δορυφορικές διαλέξεις δεν μοριοδοτούνται.

Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης θα γίνεται με τη χρήση αναγνωστών γραμμωτού κώδικα (barcode scanners) στις κονκάρδες των Συνέδρων. Με γνώμονα τα παραπάνω, η αποστολή των πιστοποιητικών θα γίνει ηλεκτρονικά μετά τη λήξη της Διημερίδας, με την προϋπόθεση συμπλήρωσης του δελτίου αξιολόγησης, το οποίο θα σταλεί ηλεκτρονικά στους συνέδρους μετά τη λήξη της Διημερίδας.

Παραλαβή Βεβαιώσεων - Πιστοποιητικών Παρακολούθησης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν ηλεκτρονικά τις βεβαιώσεις συμμετοχής και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης. Μετά τη λήξη της Διημερίδας θα αποσταλούν σχετικές οδηγίες.

Εγγραφές

Όλες οι εγγραφές είναι ΔΩΡΕΑΝ και πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Διημερίδας  https://www.events-free-spirit.gr/eap-2024/forma-symmetoxis

Κατηγορία Εγγραφής

Κόστος

Παρακολούθηση ΜΟΝΟ με φυσική παρουσία

ΔΩΡΕΑΝ

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται:

  • Παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος με φυσική παρουσία
  • Είσοδο στην έκθεση των Φαρμακευτικών εταιριών
  • Βεβαίωση παρακολούθησης για όλους τους συμμετέχοντες
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης με Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης (C.M.E. Credits) για ιατρούς (εφόσον έχει καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης)

Φιλοξενία Συνέδρων

Ξενοδοχείο                                                                                      Κόστος
Διαμονή στο Ξενοδοχείο Αμαλία                                          150,00 €
 
Σημειώσεις:
  • Το κόστος αφορά διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό.
  • Στο ανωτέρω κόστος δεν περιλαμβάνεται το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (7,00 € ανά διανυκτέρευση) το οποίο καταβάλλεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο κατά το check out.  

Ασφάλεια

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρία Οργάνωσης της Διημερίδας δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή απώλεια οποιασδήποτε φύσεως, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πιθανή φθορά, απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: alebesi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr