11ο Πανελλήνιο Παιδοπνευμονολογικό Συνέδριο 2021

Χρήσιμες Πληροφορίες

Τόπος - Γλώσσα Συνεδρίου

Το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Παιδοπνευμονολογικής Εταιρείας θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, στα Ιωάννινα, στο ξενοδοχείο «Hotel du Lac», 10–12 Σεπτεμβρίου 2021, με την τήρηση των κανόνων διεξαγωγής Συνεδρίων, όπως αυτοί θα προβλέπονται στο ισχύον «Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Συνεδρίων». Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η Ελληνική.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Τεύχος Β΄4054/04.09.21) προβλέπονται τα ακόλουθα:

 • Τα επιστημονικά συνέδρια διεξάγονται με υβριδικό τρόπο, δηλαδή υπάρχει παράλληλα:
  • φυσική παρουσία περιορισμένου και προκαθορισμένου αριθμού συνέδρων (μόνο πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο)
  • ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση (live streaming) για τους λοιπούς εγγεγραμμένους συνέδρους.
 • Για την είσοδο στο συνεδριακό χώρο απαιτείται η επίδειξη  έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης του τελευταίου εξαμήνου.
 • Οι διοργανωτές τηρούν κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των εγγεγραμμένων στο Συνέδριο ώστε να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση ιχνηλάτησης επαφών επί επιβεβαιωμένου κρούσματος.
 • Δεν επιτρέπεται η παρουσία ορθίων εντός των αιθουσών.
 • Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους (υπάλληλοι, τεχνικοί, ασφάλεια), για τους συνέδρους και για τους ομιλητές.
 • Απαγορεύεται η είσοδος στην αίθουσα σε όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι σύνεδροι ή προσωπικό υποστήριξης του Συνεδρίου.

Τόπος


Hotel Du Lac Congress Center
Κ. Παπούλια & Ίκκου
45221 Ιωάννινα
Tηλ.: 26510 59100

Σημαντικές Ημερομηνίες

22 Αυγούστου 2021     Λήξη Α’ περιόδου εγγραφών
22 Αυγούστου 2021     Λήξη προθεσμίας υποβολής περιλήψεων

Εγγραφές

Όλες οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου https://www.events-free-spirit.gr/11o-paidopnevmonologiko-2021/forma-symmetoxis


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Κατηγορία

Έως
22/08/2021

Από 23/08/2021
και onsite

Ειδικευμένοι   100,00 € 120,00 €
Ειδικευόμενοι    50,00 €    70,00 €
Νοσηλευτές & λοιποί Επαγγελματίες Υγείας  30,00 €  40,00 €
Προπτυχιακοί Φοιτητές ΔΩΡEAN ΔΩΡEAN

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Κατηγορία

 

 
Ειδικευμένοι 50,00 €  
Ειδικευόμενοι 50,00 €  
Νοσηλευτές & λοιποί Επαγγελματίες Υγείας 40,00 €  
Προπτυχιακοί Φοιτητές ΔΩΡEAN  

Σημειώσεις:

 1. Οι συμμετέχοντες με δωρεάν εγγραφή θα πρέπει να προσκομίζουν κατάλληλο έγγραφο το οποίο θα επιβεβαιώνει την ιδιότητά τους
 2. Στις αναγραφόμενες τιμές των εγγραφών συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Αφού ολοκληρώσετε την online εγγραφή σας θα λάβετε στο e-mail σας ένα αντίγραφο της αίτησης που υποβάλατε καθώς και το Link για τη διαδικτυακή παρακολούθηση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 • Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα μέσω viva
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (διαθέσιμος τρόπος πληρωμής μέχρι την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17.00):

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5072 045 459 852
ΙΒΑΝ: GR98 0172 0720 0050 7204 5459 852
SWIFT CODE: PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Ι. ΒΟΥΤΣΑΣ - Α. ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΕΠΕ

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, παρακαλούμε να αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο e-mail: Lparissi@free-spirit.gr.

Παρακαλούμε σημειώστε πως σε περίπτωση που η πληρωμή της εγγραφής δεν έχει ολοκληρωθεί έως την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 17.00 η εγγραφή θεωρείται άκυρη.

Μοριοδότηση

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει μοριοδοτηθεί με είκοσι ένα (21) Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού με μοριοδότηση έχει κάθε ιατρός ο οποίος έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 60% των ωρών του επιστημονικού προγράμματος. Δορυφορικά συμπόσια καιδορυφορικές διαλέξεις δεν μοριοδοτούνται. Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης θα γίνεται με τη χρήση αναγνωστών γραμμωτού κώδικα (barcode scanners) στις ηλεκτρονικές κονκάρδες των Συνέδρων που συμμετέχουν με φυσική παρουσία και μέσω της πλατφόρμας αναμετάδοσης για τους Συνέδρους που παρακολουθούν μέσω διαδικτύου.

Κονκάρδες Συνεδρίου (Badges)

Οι ηλεκτρονικές κονκάρδες (badges) θα αποσταλούν ηλεκτρονικά από τη Γραμματεία του Συνεδρίου και είναι απαραίτητες για την είσοδο τόσο στη συνεδριακή αίθουσα όσο και στην έκθεση καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου. Οι κονκάρδες φέρουν γραμμωτό κώδικα (barcode), ώστε να ελέγχεται η είσοδος και η έξοδος από τη συνεδριακή αίθουσα. Η συνολική ώρα παρακολούθησης του επιστημονικού προγράμματος του Συνεδρίου αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για τη διάθεση των μορίων, σύμφωνα με τις οδηγίες της U.E.M.S., του Π.Ι.Σ. και του Ε.Ο.Φ.

Live Streaming

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ο ακόλουθος: https://www.events-free-spirit.gr/11o-paidopnevmonologiko-2021/live-streaming

Βεβαιώσεις Συμμετοχής – Πιστοποιητικά Παρακολούθησης

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης παραλαμβάνονται ηλεκτρονικά μετά τη λήξη του Συνεδρίου. Σύντομα θα αναρτηθούν αναλυτικές οδηγίες.

Ασφάλεια

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή απώλεια οιασδήποτε φύσεως, καθώς επίσης και για οιαδήποτε πιθανή φθορά, απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: Lparissi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr