Συνέδριο Δερματικές Παθήσεις 2020

Χαιρετισμός

Αγαπητές/οί συνάδελφοι,

Πιστοί στη δέσμευση που αναλάβαμε από την πρώτη διοργάνωση του Πανελληνίου Συνεδρίου «Δερματικές Παθήσεις 2018: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον», και με γνώμονα την εξαιρετική αποδοχή και συμμετοχή σας στα δύο συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν, προχωρούμε στη διοργάνωση του 3ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ε.Με.Δ.Α.Α.Π. με τίτλο «Δερματικές Παθήσεις 2020: Παρελθόν, παρόν και μέλλον» και την καθιέρωσή του ως σημαντικού επιστημονικού θεσμού στο χώρο της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας.

Το Συνέδριο, το οποίο έχει πλέον καταξιωθεί στη συνείδηση των συναδέλφων ως κορυφαία εκδήλωση μεταπτυχιακής επιμόρφωσης, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα (Ζάππειον Μέγαρον), στις 3-6 Σεπτεμβρίου 2020. Με δεδομένη τη θέση μας για συνεχή ενίσχυση του επιστημονικού προγράμματος και συνδρομής των συναδέλφων σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινής κλινικής πράξης που τους απασχολούν, η Ο.Ε. καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να εμπλουτίσει περαιτέρω τη θεματολογία του Συνεδρίου και, παράλληλα να την καταστήσει ακόμη πιο διαδραστική.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι εφέτος, είμαστε «ανοιχτοί» στις προτάσεις κάθε συναδέλφου που αποσκοπούν στη βελτίωση του Συνεδρίου και, βέβαια, προσβλέπουμε στη φυσική παρουσία και ενεργή συμμετοχή όλων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Καθηγητής Δημήτριος Ρηγόπουλος
Πρόεδρος Ε.Με. Δ.Α.Α.Π.

Διοργάνωση

Εταιρεία Μελέτης Δερματολογικών, Αφροδισιολογικών & Αλλεργιολογικών Παθήσεων (Ε.Με.Δ.Α.Α.Π.)

Με την επιστημονική υποστήριξη

A' Κλινική Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Νοσοκομείο «Α. Συγγρός»

Υπό την αιγίδα της

Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία

Μιχαλακοπούλου 36, 115 28 Αθήνα
E-mail: edae@edae.gr
Website: www.edae.gr

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: alebesi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr