Δερματικές Παθήσεις 2021: Παρελθόν, παρόν και μέλλον

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ημερομηνία Συνεδρίου

Το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Εταιρείας Μελέτης Δερματολογικών, Αφροδισιολογικών και Αλλεργιολογικών Παθήσεων, με τίτλο «Δερματικές Παθήσεις 2021: Παρελθόν, παρόν & μέλλον» θα πραγματοποιηθεί, τόσο με φυσική παρουσία όσο και διαδικτυακά, στις 2-5 Σεπτεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ Τεύχος Β΄3958/27.08.21) προβλέπονται τα ακόλουθα:
  • Οι σύνεδροι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο με φυσική παρουσία και δεν διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης ή έγκυρη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος rapid test σαράντα οκτώ (48) ωρών ή PCR test εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προσέλευση θα υποβάλλονται σε ταχεία δοκιμασία αντιγόνου (rapid test) κατά την προσέλευσή τους στο Συνέδριο.
  • Οι διοργανωτές τηρούν κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των εγγεγραμμένων στο Συνέδριο ώστε να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση ιχνηλάτησης επαφών επί επιβεβαιωμένου κρούσματος.
  • Δεν επιτρέπεται η παρουσία ορθίων εντός των αιθουσών.
  • Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους (υπάλληλοι, τεχνικοί, ασφάλεια), για τους συνέδρους και για τους ομιλητές.
  • Απαγορεύεται η είσοδος στην αίθουσα σε όσους δεν είναι εγγεγραμμένοι σύνεδροι ή προσωπικό υποστήριξης του Συνεδρίου.

Τόπος Διεξαγωγής

Grand Hyatt Athens
Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 115, 11745 Αθήνα
Αίθουσα “Parthenon”
Τηλ.: 214 402 1234
https://www.hyatt.com/en-US/hotel/greece/grand-hyatt-athens/athgh

Γλώσσα Συνεδρίου

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η Ελληνική.

Live Streaming

Ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος (link) για τη διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης είναι ο ακόλουθος: https://www.events-free-spirit.gr/dermatikes-pathiseis-2021/live-streaming

Εγγραφές

Όλες οι εγγραφές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου https://www.events-free-spirit.gr/dermatikes-pathiseis-2021/forma-symmetoxis

Η εγγραφή για όλους τους Ιατρούς, λοιπούς Επαγγελματίες Υγείας, Φοιτητές είναι ΔΩΡΕΑΝ και περιλαμβάνει:
  • Παρακολούθηση του Συνεδρίου
  • Είσοδο στην έκθεση των φαρμακευτικών εταιριών
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Πιστοποιητικό παρακολούθησης με μοριοδότηση μόνο σε ιατρούς (ειδικευμένους & ειδικευόμενους) εφόσον έχει καλυφθεί ο απαιτούμενος χρόνος παρακολούθησης.

Βεβαιώσεις - Πιστοποιητικά Παρακολούθησης

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν τις βεβαιώσεις και τα πιστοποιητικά παρακολούθησης μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου (https://www.events-free-spirit.gr/dermatikes-pathiseis-2021). Μετά τη ληξη του συνεδρίου θα αναρτηθούν σχετικές οδηγίες.

Πιστοποιητικά Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης

Το επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει μοριοδοτηθεί με είκοσι τρία (23) Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ). Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, δικαίωμα παραλαβής πιστοποιητικού με μοριοδότηση έχει κάθειατρός ο οποίος έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 60% των ωρών του επιστημονικού προγράμματος. Δορυφορικά συμπόσια και δορυφορικές διαλέξεις δεν μοριοδοτούνται.

Η καταμέτρηση του χρόνου παρακολούθησης θα γίνεται με τη χρήση αναγνωστών γραμμωτού κώδικα (barcode scanners) στις ηλεκτρονικές κονκάρδες των Συνέδρων που συμμετέχουν με φυσική παρουσία και μέσω της πλατφόρμας αναμετάδοσης για τους Συνέδρους που παρακολουθούν μέσω διαδικτύου.

Πληροφορίες Για Ομιλητές

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί γραμματεία παραλαβής παρουσιάσεων. Η αίθουσα θα είναι πλήρως εξοπλισμένη για παρουσιάσεις μέσω Η/Υ. Παρακαλούνται οι ομιλητές να παραδώσουν την παρουσίασή τους στη γραμματεία παραλαβής παρουσιάσεων τουλάχιστον μία ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα παρουσίασης της ομιλίας τους.

Παρακαλούνται όλοι οι Συμμετέχοντες Πρόεδροι - Ομιλητές του Συνεδρίου να τηρήσουν
αυστηρά τους χρόνους του προγράμματος προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του.

Ασφάλεια

Η Οργανωτική Επιτροπή και η Εταιρία Οργάνωσης του Συνεδρίου δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή απώλεια οποιασδήποτε φύσεως, καθώς επίσης και για οποιαδήποτε πιθανή φθορά, απώλεια ή κλοπή προσωπικών αντικειμένων των συμμετεχόντων.

Οργάνωση - Γραμματεία


Θεσσαλονίκης 12, 15344 Γέρακας, Αττική.
Τηλ. 210 6048260, Fax 210 6047457
E-mail: alebesi@free-spirit.gr
www.free-spirit.gr

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: alebesi@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr

Οι σύνεδροι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο με φυσική

παρουσία απαιτείται να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή

να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο.

Για την είσοδο στο συνεδριακό χώρο απαιτείται

η επίδειξη  έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού

ή πιστοποιητικού νόσησης του τελευταίου εξαμήνου.