18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας Αφροδισιολογίας

Χαιρετισμός

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας, το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο του νέου ΔΣ, που θα πραγματοποιηθεί στις 3-6 Νοεμβρίου 2022 στο Ξενοδοχείο «Athenaeum Intercontinental», στην Αθήνα.

Στόχος του συνεδρίου μας είναι να ενημερωθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από έγκριτους, έμπειρους και καταξιωμένους συναδέλφους μας, Πανεπιστημιακούς, ιατρούς του ΕΣΥ, αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες, για όλα τα τρέχοντα θέματα της ειδικότητάς μας και κυρίως για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τη διάγνωση, τη διερεύνηση και τη σύγχρονη και αποτελεσματική θεραπευτική των Δερματικών και Αφροδισίων νοσημάτων.

Προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε το επιστημονικό πρόγραμμα στις σύγχρονες απαιτήσεις της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας και να το κάνουμε όσο πιο εύπεπτο και δελεαστικό γίνεται, ώστε να μπορέσει να το παρακολουθήσει εύκολα η πλειονότητα των συναδέλφων μας. Για τον λόγο αυτόν, ξεδιπλώσαμε όλα σχεδόν τα γνωστικά αντικείμενα της ειδικότητάς μας, από την Κλινική Δερματολογία, την Αφροδισιολογία, τη Δερματική Ογκολογία και την Παιδοδερματολογία, μέχρι την Επεμβατική Δερματολογία, την Αισθητική Δερματολογία και τη Δερματοχειρουργική.

Δημιουργήσαμε τα καθιερωμένα Συμπόσια, Στρογγυλά Τραπέζια, Ειδικές Διαλέξεις, Workshops, και πολύ ενδιαφέροντα Δορυφορικά Συμπόσια, που θα αφορούν τις νεότερες βιολογικές θεραπείες σε πλείστα όσα νοσήματα όπως η Ψωρίαση, η Ατοπική Δερματίτιδα, η Γυροειδής Αλωπεκία, η Λεύκη, νοσήματα που η θεραπεία τους τα προηγούμενα χρόνια ήταν αναποτελεσματική και εξαιρετικά δύσκολη. Θα γίνουν επίσης Στρογγυλά Τραπέζια για σύγχρονα υλικά πλήρωσης του δέρματος, ενεργοποιητές κολλαγόνου και για όλα τα σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που θα αφορούν κυρίως τους ιδιαίτερα εξελίξιμους πυλώνες της ειδικότητάς μας, όπως η Αισθητική και Επεμβατική Δερματολογία. Επανέρχεται με νέο διαδραστικό τρόπο το Βήμα των Ειδικευομένων, δίνοντας ξεχωριστό χρόνο σε όλες τις Κλινικές της χώρας που δίνουν πλήρη ειδικότητα.

Τέλος, είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι, γιατί δημιουργήσαμε 6 ιδιαίτερα ενδιαφέροντα Workshops εντατικής εκπαίδευσης, κατά τα οποία νέοι κυρίως συνάδελφοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν την εμπειρία έγκριτων Ελλήνων Δερματολόγων - Αφροδισιολόγων, με στόχο τη βελτίωση των επεμβατικών δυνατοτήτων τους σε δύσκολες θεραπευτικές διαδικασίες της Επεμβατικής και Αισθητικής Δερματολογίας, όπως οι τοξίνες, τα fillers, τα lasers, τα peelings, η Κρυοχειρουργική και η Δερματοχειρουργική.

Ελπίζουμε ότι η πανδημία δεν θα επανέλθει δριμύτερη, ώστε να αποτελέσει εμπόδιο για τη δια ζώσης πραγματοποίηση του συνεδρίου και ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά για να συναντηθούμε και να τα πούμε από κοντά στις αρχές Νοεμβρίου.


Με εγκάρδιους χαιρετισμούς,

Ιωάννης Μπάρκης
Πρόεδρος Ε.Δ.Α.Ε.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: vfelekou@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr