18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας Αφροδισιολογίας

Εργασίες

Στο πλαίσιο του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας βραβεύτηκαν οι ακόλουθες εργασίες:

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ

 το μεταγραφικο προφιλ που επαγει η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΚΙΝΑΣΗ C ΒΗΤΑ II (PKC βΙΙ) ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ στο ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ merkel

των συγγραφέων

Κούνουπα Ζουζάνα, Χάντζιου Αδαμαντία, Γιαταγάνα Ειρήνη, Lavigne Matthieu, Καφετζόπουλος Δημήτρης, Καρδάσης Δημήτρης, Κρασαγάκης Κωνσταντίνος

 

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ

 ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ: ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΟ ΝΟΣΗΜΑ

των συγγραφέων

Τσιμπιδάκης Αντώνιος, Βουδούρη Αλεξάνδρα, Ζουριδάκη Ευτυχία, Παπαρίζου Ελένη, Παπαρίζος Βασίλειος, Νικολαϊδου Ηλέκτρα, Στρατηγός Αλέξανδρος

 &

ΠΟΜΦΟΛΥΓΩΔΕΣ ΠΕΜΦΙΓΟΕΙΔΕΣ: ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 8ΕΤΙΑΣ

των συγγραφέων

Πατσατσή Αικατερίνη, Δαπόντε Αθηνά, Καλλονιάτη Ευαγγελία, Μελιτζανίδου Παρθένα, Γιαννούλη Μαρία, Τσιτλακίδου Αναστασία, Οφλίδου Βαλεντίνα, Μπόζιου Μαρία, Κυριακού Αικατερίνη, Χαραλαμπίδης Στέλιος, Φωτιάδου Χριστίνα, Τριγώνη Αναστασία, Τρακατέλλη Μυρτώ-Γεωργία, Απάλλα Ζωή, Λαζαρίδου Ελισάβετ

 

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ

 ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΨΩΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΥΗΤΙΚΗ ΙΔΡΩΤΑΔΕΝΙΤΙΔΑ

των συγγραφέων

Κουρής Ανάργυρος, Πλατσιδάκη Ευτυχία, Ευσταθίου Βασιλική, Μαρκαντώνη Βασιλική, Τσατοβίδου Ρεβέκκα, Χριστοδούλου Χρήστος, Κατούλης Αλέξανδρος, Κοντοχριστόπουλος Γεώργιος

 &

 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΓΥΡΟΕΙΔΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ

των συγγραφέων

Φερεντίνος Παναγιώτης, Καλογεροπούλου Ευγενία, Παππά Γεωργία, Αντωνίου Αναστασία, Μπόζη Ευαγγελία, Κυπριανού Μιλτιάδης, Κατούλης Αλέξανδρος

Υποβολή Περιλήψεων Επιστημονικών Εργασιών

Η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν εργασίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν ως e-posters.
 
Παράταση προθεσμίας υποβολής περιλήψεων έως 9 Οκτωβρίου 2022

Οδηγίες Υποβολής Περιλήψεων Εργασιών

Οι περιλήψεις των εργασιών υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Συνεδρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση vfelekou@free-spirit.gr.

Οδηγίες Σύνταξης Περιλήψεων Εργασιών

 1. Το κείμενο της περίληψης να είναι στην Ελληνική γλώσσα, να μην ξεπερνά τις 300 λέξεις, σε γραμματοσειρά Times New Roman, μέγεθος 11pt, μορφοποίηση σε μονό διάστημα και σε πλήρη στοίχιση (justified).
 2. Ο τίτλος της εργασίας να είναι γραμμένος με κεφαλαία έντονα (bold) γράμματα και όσο το δυνατόν πιο σύντομος.
 3. Το ονοματεπώνυμο των συγγραφέων να είναι στην ονομαστική, πρώτα να αναφέρεται το επώνυμο και μετά το όνομα ολογράφως. Το όνομα του συγγραφέα που θα παρουσιάσει την εργασία να είναι υπογραμμισμένο.
 4. Κάτω από τα ονόματα των συγγραφέων θα πρέπει να αναφέρεται ο φορέας προέλευσης (Νοσοκομείο, Ίδρυμα κλπ.), στο οποίο απασχολούνται οι συγγραφείς, καθώς και η πόλη στην οποία βρίσκεται ο φορέας προέλευσης. Σε περίπτωση περισσοτέρων του ενός φορέα, ο διαχωρισμός θα γίνεται με εκθέτη στη δεξιά πλευρά κάθε ονόματος.
 5. Η περίληψη της εργασίας θα πρέπει να είναι δομημένη ως εξής: Εισαγωγή, Σκοπός, Υλικό, Μέθοδος, Αποτελέσματα, Συμπεράσματα.

Γενικές Οδηγίες Περιλήψεων

 • Μετά την υποβολή της περίληψης προς κρίση, διορθώσεις δεν θα γίνονται δεκτές.
 • Περιλήψεις εργασιών που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής, δεν θα γίνονται δεκτές.
 • Εντός πέντε ημερών από την υποβολή της περίληψης της εργασίας, θα αποσταλεί επιβεβαίωση στον υπεύθυνο για την αλληλογραφία συγγραφέα. Σε περίπτωση μη παραλαβής της σχετικής βεβαίωσης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Συνεδρίου (τηλ.: 210 6048260, vfelekou@free-spirit.gr ).
 • Η αποδοχή ή μη της εργασίας από την Επιστημονική Επιτροπή Θα ανακοινωθεί στον υπεύθυνο για την αλληλογραφία συγγραφέα μέχρι 15/10/2022. Σε περίπτωση μη παραλαβής απάντησης μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συνεδρίου.

  Απαραίτητη προϋπόθεση για την προώθηση της εργασίας προς κρίση είναι η εγγραφή με φυσική παρουσία ενός τουλάχιστον μέλους της συγγραφικής ομάδας, διαφορετικό για κάθε εργασία.

Οργάνωση - Γραμματεία

FREE SPIRIT
Θεσσαλονίκης 12, 153 44 Γέρακας
Τηλ.: 210 6048 260
Fax: 210 6047 457
E-mail: vfelekou@free-spirit.gr
Website: www.free-spirit.gr